• dugi-otok-sir-800×400
  • dugi_otok-850×400
  • 36181829-850×400

Joga na Dugom otoku

330.00

Kategorija:

Prijetne, mini počtnice na vstopu v poletje, ki jih bomo začinili z vadbo joge ob morju, ki ima še poseben učinek. Čudovit, miren otok, čas, namenjen samo sebi, plaža Sakarun, Kornati, rajske plaže, sprehajalne poti, narodni park Telašćica, slano jezero, zdravilno blato, svetilnik Veli Rat, Sali, kozji sir, 45 kilometrov skritega raja, odlična lokacija hotela… vse to pripravljamo za vas v spremstvu naših vodnikov in priznane vaditeljice joge Bojane Klemenc.

DATUM: 20.05.-25.05.2019

Tokrat bo vredno počakati na pomlad in na maj. Saj se otok v maju kot cvetlica iz popka razpre v prečudovit pisan raj, bogat z metulji, rožami, zdravilnimi rastlinami in fantastično klimo. Ni čudno, da se ravno v majskem (našem) terminu odvija tradicionalni zeliščarski festival, na katerem lahko izvemo tudi marsikaj zanimivega. Urejene sprehajalne poti, »okranclane« s cvetlicami, čudovitimi razgledi in tisoče skritih lepot, morje, sonce, dolgi dnevi čakajo, da jih skupaj odkrijemo, zaužijemo in z Joga programom dodamo nekaj za svoje telo, dušo in um.

 

TRETJA SEZONA JOGE: DUGI OTOK

Ste vedeli, da je dihanje kazalec našega razpoloženja? To pomeni, če spremenimo način dihanja, se spremeni naše razpoloženje. Joga je univerzalna učiteljica življenja in dihanje je njena osnova. Skozi dihanje zaznavamo celotno okolico in kaj je lepšega, kot vdahniti mehak morski zrak neokrnjene narave. Za vas smo skrbno izbrali novo lokacijo za našo tretjo sezono joge – Dugi otok.

Z jogo, meditacijo, dihalnimi tehnikami, vadbo za zdravo hrbtenico, pilatesom in relaksacijo bomo ta čas namenili samo sebi. Umaknili se bomo od vsakodnevnih skrbi, poskrbeli za zdrav duh v zdravem telesu, uživali v čudoviti naravi, razvajali brbončice z odlično hrano, umirjali svoj um in se napolnili s pozitivno energijo. Vadba, zdrava hrana in pristen stik z neokrnjeno naravo nam bodo omogočili, da si bomo resnično oddahnili od vsakodnevnih skrbi, se umirili, spočili in pripravili za nove podvige.

PROGRAM:

Zjutraj bomo dan začeli aktivno. Jutranja joga se odvija pred zajtrkom, predvidoma od 7. do 8. Z meditacijo se bomo naravnali na čudovit dan, poln dogodivščin, z dinamično prakso prana flow joge dobro prebudili telo. Praksa joge bo prilagojena posamezniku in primerna za vsakogar, tudi začetnike. Vsak dan bomo gibanje povezali z elementi narave ter se spoznali z dihalnimi tehnikami.

V popoldanskem času, med 17. in 19. uro namenjamo pozornost zanimivim delavnicam, ki so prilagojene glede na dnevno aktivnost in se o njih dogovorimo z udeleženci na začetku oddiha. Na delavnicah spoznamo Tibetanski obred – 5 tibetanskih vaj v razširjeni obliki, naučimo se pomena in pravilnega izvajanja Pozdrava soncu, pravilnega dihanja z dihalnimi tehnikami, se sprostimo z masažo in se umirimo z joga nidro…


KAJ ŠE BOMO POČELI?

Skupaj z Natalijo bomo odkrivali lepote Dugega otoka.
Odpravili se bomo (če boste tako želeli):
• na plažo Sakarun,
• ogledali si bomo romantičen svetilnik Veli Rat,
• tudi pohod za aktivne ne bo manjkal

Za najbolj radovedne bosta organizirana dodatna izleta:
• ogled ekološke kmetije, ki proizvaja kozji sir,
• ogled narodnega parka Tjelaščica

Naša temparamentna Natalija se bo potrudila, da popestri že tako živahno obarvane dni.

 

VADITELJICA JOGE, BOJANA KLEMENC:

Preko 20 let poučuje raznovrstne oblike skupinskih vadb in osebnih treningov, od pilatesa, funkcionalnih vadb, zdrave hrbtenice, pred in poporodne vadbe do vadbe za seniorje. Z jogo se je začela ukvarjati že v najstniških letih, poučuje pa jo od leta 2009. Izobraževala se je pri številnih priznanih učiteljih v Sloveniji in tujini. Bojana poučuje Prana vinyasa jogo, s katero se je seznanila pri njeni glavni učiteljici Shiva Rea, kateri sledi še danes.
Je tudi poklicna maserka in refleksoterapevtka ter svobodna novinarka.

VKLJUČENO V CENO: 

Avtobusni prevoz, trajekt, cestnine, stroški šoferja in ekipe
• 5x polpenzion v hotelu Božava 3* v dvoposteljni sobi
• Pijače ob večerji
• Uporabo senčnikov in ležalnikov
• Joga program z Bojano Klemenc
• Izlet na plažo Sakarun in svetilnik Veli Rat
• Zabavni in animacijski trenutki z Natalijo
• Vodstvo in organizacija

Možna doplačila: turistična taksa 6 €/osebo, enoposteljna soba 90 €, manjše št. potnikov od 40 (34-39) 10 €, sprednji sedeži (prve tri vrste 3-12) 10 €, zavarovanje rizika odpovedi in dodatno zavarovanje po ceniku

Odhodi: Maribor, Celje, Ljubljana
Odhod iz posameznega kraja je zagotovljen ob min. 10 prijavljenih

POMEMBNO! Min št. prijavljenih potnikov za joga program je 15.