Turistična agencija Interflash v letu 2011 slavi 20 let ustvarjanja v turizmu.

Skozi leta smo rasli, se učili in se z Vami srečevali na poteh doma in po svetu. Vse obdobje delovanja se trudimo biti tudi družbeno odgovorni in solidarni. Zato nas notranje bogatijo nepozabna doživetja, ko skupaj s prostovoljci popeljemo na izlete pomoči potrebne sokrajane. Želimo živeti s krajem in za kraj, za našo prelepo dolino ob Temenici, Mirni, Bistrici in Radulji.

Kot turistična agencija z državno licenco smo tudi organizatorji lastnih izletov, potovanj in drugih turističnih programov – tako za individualne goste kot za zaključene skupine. Vsa potovanja in izlete izvajamo skladno z Zakonom o turizmu, ki so ustrezno zavarovani, temeljito pripravljeni, strokovno vodeni in izvedeni z največjo etično odgovornostjo.

Naša turistična agencija se že dvajseto leto trudi biti Vaš sopotnik in zanesljiv partner pri izbiri potovanj. V turistični agenciji INTERFLASH TURIZEM v Trebnjem nudimo VSO TURISTIČNO PONUDBO, ki je trenutno na svetovnem tržišču. Smo uradni zastopnik 120 domačih in tujih turističnih agencij in organizatorjev potovanj. Nudimo celotno paleto ponudb slovenskih in tujih hotelov, apartmajev, zdravilišč, turističnih kmetij, vseh svetovnih letalskih prevoznikov, križarjenj, izletov, potovanj, počitnic, romanj, organizacijo ogledov koncertov, razstav, športnih spektaklov, ponudb najemov plovil, vozil idr. Vsakodnevno ponujamo široko izbiro ponudb “v zadnjem hipu”, velikokrat po zares nizkih cenah.

Vabimo Vas na: doživljajske izlete in potovanja po Sloveniji, zamejstvu in tujini, strokovne ekskurzije najaktualnejših vsebin dobrih praks, romanja za dušo na slovenske svete kraje doma in zunaj meja, vsebinsko bogata predavanja z odličnimi predavatelji o slovenskih zakladih, inovativne poletne programe za prebujanje talentov naših otrok,…

Potovanja so hrana za duha in telo. Zato se bomo Vašim željam, povpraševanjem in pričakovanjem posvetili z vsem srcem, Vam strokovno svetovali in pripravili najugodnejše in kvalitetne ponudbe po Vašem okusu.